Grup Hepsi Fan Club
Bizimle çok uğraşıyorlar.. 2vt2p6p

♥️| GRUP HEPSİ FAN CLUB AİLEMİZE KATILMAK İÇİN LÜTFEN ÜYE OLUNUZ |♥️
Grup Hepsi Fan Club
Bizimle çok uğraşıyorlar.. 2vt2p6p

♥️| GRUP HEPSİ FAN CLUB AİLEMİZE KATILMAK İÇİN LÜTFEN ÜYE OLUNUZ |♥️
Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Bazılarına Göre Forum Bize Göre Aile...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
♥️°•.°•.♥️ Grup Hepsi Fan Club Sitemize Hoş Geldiniz ♥️°•.°•.♥️

Bizimle çok uğraşıyorlar..

YazarMesaj
cemreci melek
Co Admin
Co Admin
cemreci melek

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 145
Karma  Puanı Karma Puanı : 105
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/07/09
Uyarı Seviyesi Uyarı Yok

Bizimle çok uğraşıyorlar.. Empty
MesajKonu: Bizimle çok uğraşıyorlar..   Bizimle çok uğraşıyorlar.. EmptySalı Kas. 10, 2009 2:14 pm

HEPSİ GRUBUNDAN CEMRE, GRUPTAN EREN’LE AYNI ADAMA AŞIK OLDUKLARI YÖNÜNDEKİ İDDİALARI KESİN BİR DİLLE YALANLADI.

Hepsi, konuyla ilgili sadece gecce.com’a açıklamalarda bulundu.. İşte Cemre’nin anlattıkları:

‘Eren’le aynı adama aşık olduğumuz söyleniyor. Bahsi geçen Tunç benim çocukluk arkadaşım ve Eren’le 3-4 yıllık bir ilişkisi var. Benim de zaten 6 yıllık bir ilişkim var. Geçmişte gruptan bir ayrılık olduğu için bu tarz haberlerle üzerimize geliniyor ancak yapılan haber tamamen yalan. Biz çok uzun süredir görüşen bir arkadaş grubuyuz ve ailece görüşüyoruz. Haberi yapan Esin Övet’i, bu çirkin iddiaları nerden çıkardığını sormak için aradım ancak cevap vermedi’

Cemre, şu sıralar kendileriyle çok uğraşıldığını, bu yalan haberleri çıkaranların kendilerini tanıyan bilen biri olduğunu söyledi

kaynak: Magazin
http://www.hepsigrubuile.eniyiforum.net

Bizimle çok uğraşıyorlar..
1 sayfadaki 1 sayfası